Que tinguem sort!


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 22/mai/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Als polítics locals els complau d'emfatitzar la seva pertinença a la ciutat fent-se la foto al monestir. Així ho han fet fa poc els candidats a l'alcaldia de les properes municipals.

Com que el monestir és més que una icona política, em va complaure saludar-los personalment. Els vaig desitjar que tinguin sort amb el benentès que la contesa electoral no s'assembla gens a les esportives. En el futbol si un equip guanya, l'altre perd. En canvi, en aquesta contesa, els resultats no fan vencedors ni vençuts, només determinen el lloc que ocuparà cada jugador a dintre del camp en els quatre anys del partit. Ningú no queda desqualificat, tret d'aquell que jugui malament i faci gols a la pròpia porteria, és a dir en perjudici de la ciutat. Per tant, els que realment tenim sort som tots els ciutadans que comptem amb un seguit de persones disposades a demostrar que treballen pel bé comú i no en benefici propi. Fa quatre anys, la parròquia va establir unes converses molt interessants amb els candidats. Aquesta vegada els hem proposat respondre un breu qüestionari perquè puguin donar el seu criteri sobre algunes qüestions de la relació parròquia - Ajuntament. I si ens ho permeten, el donarem a conèixer. I que tinguem sort!

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.