Moltes gràcies


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 26/mai/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En nom del Partit Popular de Sant Cugat del Vallès vull donar les gràcies des d'aquesta columna a tots els votants que ens han atorgat la seva confiança el passat diumenge. Poden tenir la seguretat que des de l'Ajuntament, tant els regidors electes, com els qui formen l'equip del partit a la nostra ciutat, treballarem per servir a tots, votants o no votants, portant al consistori la veu dels qui compartim les conviccions i principis que defensa el nostre partit.

ESCOLTA-HO

Vull agrair a més a més als mitjans de comunicació de Sant Cugat la seva professionalitat i la seva dedicació a l'activitat del nostre partit. En particular la meva gratitud per a Cugat.cat, que ha fet un esforç molt notable per cobrir no solament la campanya, sinó les setmanes anteriors a aquesta, d'una manera molt eficaç. Un mitjà que omple d'orgull a la nostra ciutat i que estem segurs que continuarà servint-la amb objectivitat i imparcialitat.

Finalment, vull donar les gràcies molt especialment a tots aquells que han col·laborat amb nosaltres d'una manera directa, prestant el seu suport de molt diverses formes, cada un segons les seves possibilitats de dedicació i les seves circumstàncies. Sense el seu suport i les seves aportacions no hauríem arribat al resultat que hem obtingut al final. Certament que ens hem beneficiat de la situació general, que ha donat la victòria a tants llocs al Partit Popular, i ha suposat a quasi tot arreu un avenç notable; però estic convençut que el treball i la dedicació de molts aquí ha resultat decisiu per aconseguir arribar al resultat final en la nostra ciutat.

Moltes gràcies a tots.

JORDI CARRERAS és president del PP local



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.