Temps de canvi a la política i a la societat (i espero que al PSC)


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 16/jun/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Escric aquestes lletres després de veure les imatges dels incidents de dimecres al Parlament. Certament alguna cosa ha canviat. S'han de rebutjar absolutament les amenaces, pintades, empentes i agressions que van patir alguns diputats.

ESCOLTA-HO

Em sap greu que les accions de, entenc i espero, una minoria desestabilitzin un moviment pacífic, renovador i amb idees.

El dia de la constitució del consistori santcugatenc, també hi havia un grup de persones manifestant-se. Un dels representants em va lliurar una proposta. L'he llegida atentament i crec que en un percentatge alt és raonada i assumible.

A 'Can PSC' s'estan donant diferents moviments generadors d'energia i idees. La tradicional i consolidada corrent 'Nou Cicle', o les recents plataformes d'opinió digital Congresdesdebaix, '15-M Socialista' o 'Més PSC' estan posant sobre la taula el debat sobre quin ha de ser el paper de la socialdemocràcia, com s'ha d'organitzar el PSC i com apropar (un altre cop) una marca a les necessitats de les persones. Crec que anirem en bon camí si no es limita el debat.

El passat dissabte, a la Casa de Cultura de la nostra ciutat es va fer la primera trobada presencial del grup Congresdesdebaix. A títol individual, van assistir unes 120 persones d'arreu de Catalunya. Joves i grans. Ajudar a reconstruir és una obligació.

Hi ha partit, juguem-lo.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC i portaveu municipal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.