Un govern auster


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 14/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Si una cosa va quedar clara en el ple de dilluns passat és que aquest nou govern que encapçala l'alcaldessa Mercè Conesa costarà menys diners als ciutadans de SantCugat, concretament un 17% menys.

ESCOLTA-HO

Els numeros no enganyen i són els que són : s'ha passat de set a cinc tinències d'alcaldia, s'ha reduït de set a cinc el nombre de dedicacions exclusives dels regidors, i a més a més s'han tornat a congelar els sous (porten congelats des de 2009). Pel que fa a l'estructura directiva i de confiança s'han mantingut el nombre de càrrecs que hi havia, però s'ha fet una aposta per la gent de la casa alhora d'ocupar-los, concretament el 50%, fet que demostra una política de recursos humans de pedrera i cercant els millors professionals i no pas una política de carnet polític com han fet molts governs d'esquerres aquests darrers anys a ajuntaments i Generalitat. Si una cosa té clara el govern de Mercè Conesa és que no estirarà més el braç que la màniga, i que gestionarà els diners dels santcugatencs amb austeritat i amb eficàcia.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CIU i tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.