No és una broma


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 27/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sovint s'han entès els partits d'extrema dreta com una 'brometa'. Els fets de Noruega confirmen que no és una broma, que la llavor de l'odi és una realitat i que si no anem amb compte pot tenir més força al nostre país.

ESCOLTA-HO

Anders Behring Breivik de 32 anys va arribar a l'escola d'estiu de les joventuts del Partit Laborista noruec i va executar una massacre en contra de la diversitat, els musulmans i la multiculturalitat. Aquest energumen diu que actua sol i milita en l'ultradreta noruega; ultradreta que cada vegada té més força i que es dedica, per exemple a finançar altres partits de fora de les seves fronteres (pensin vostès en algun partit amb molta força a la Catalunya central amb líder nauseabund que es dedica a atiar al foc de l'odi vers de la diferència). Ull, amb la 'brometa', que tenim proves contundents que aquests elements estan disposats a qualsevol cosa per tal d'imposar les seves tesis i les seves idees.

Des de les forces democràtiques, tolerants i respectuoses amb la diversitat hem de condemnar, perseguir i aturar a aquestes forces. Hem vist fins on estan disposats a arribar. Massacrar joves en la seva escola de formació, joves implicats amb la seva societat i que buscaven la manera de fer de Noruega un país millor des dels seus postulats ideològics. Des d'aquestes línies, el meu condol i solidaritat als familiars i amics de les víctimes.

JOAN CALDERON és portaveu municipal i president d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.