Obscenitats


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 29/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa un parell de dies ens vam esmorzar amb l'entrevista a un suposat 'broker' de la City de Londres en la qual afirmava que somiava cada nit que a l'endemà hi hagués un altre país en recessió per tal de fer negoci. Que una de les millors notícies que podria rebre durant aquests dies era la suspensió de pagaments de Grècia o la fallida d'Espanya i Itàlia. Que això suposa més negoci, més diners...

Em sorprèn la passivitat amb què els éssers humans d'aquest món ja no reaccionen davant d'aquests insults a la intel·ligència, aquesta obscenitat econòmica, d'aquesta cobdícia a costa de tot un país i de tot un sistema de benestar. Hem tornat a un estadi salvatge que només té una sortida: un canvi de model, un canvi de sistema. Aquest senyor ha fet aquestes declaracions 'gratis'... Vergonya!

Mentrestant, a Catalunya, el govern de la Generalitat s'ha instal·lat en la 'doctrina del shock' per desmantellar l'Estat del Benestar al nostre país. Si l'inici de mandat va començar amb la tisorada a Sanitat, continuant per l'educació, perseguint la Renda Mínima d'Inserció, ahir ens preníem el cafè amb la notícia que no pagaran les residències d'avis concertades, ni els pagaments a les entitats del Tercer Sector tant necessàries en aquest moment.

I direu: Què té a veure una cosa amb l'altre? Són la cara de la mateixa moneda, que no us enganyin. El pla és privatitzar perquè els indecents es facin càrrec dels serveis bàsics.

JOAN CALDERON és portaveu municipal i president d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.