Candidat Rubajoy


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 3/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha nascut un nou candidat a les eleccions espanyoles: en Rubajoy.

ESCOLTA-HO

És un candidat que en funció del dia és de dretes o d'esquerres, però que cada dia exerceix de nacionalista, nacionalista espanyol, és clar. El candidat Rubajoy no vol el que els catalans puguem gestionar els nostres impostos ni poder decidir si volem endeutar-nos o com gastar-nos els quartos, i conseqüentment rebutja el concert econòmic per a Catalunya, malgrat que el defensa pel País Basc i Navarra. És un candidat que diu que estima la llengua catalana (de fet un dels seus avis el parlava en la intimitat) però després imposa més hores de castellà a les classes, o impedeix que la nostra llengua pugui ser oficial a la Unió Europea. Diu que vol una Catalunya bilingüe, però en canvi fa tot el possible perquè el seu país, Espanya, sigui monolingüe, impedint per exemple que TV3 es pugui veure més enllà del principat de Catalunya o que els nostres representants polítics puguin utilitzar el català al Congrés de Diputats. El candidat Rubajoy no vol que l'aeroport del Prat li pugui fer la competència a Barajas i aposta, per tant, per un model aeroportuari al servei dels interessos econòmics de Madrid. A en Rubajoy no li preocupa que els catalans haguem de pagar peatges a tort i a dret, i per això no inverteix ni un duro en una bona xarxa viària i ferroviària a Catalunya, tot al contrari del que fa a Madrid i d'altres llocs d'Espanya, amb autovies gratuïtes buides i línies de tren deficitàries i insostenibles. És un candidat que ha rebutjat en diverses ocasions que les matrícules del nostres cotxes puguin tenir un distintiu autonòmic, tal com tenen la majoria de països europeus, i no permet que Catalunya pugui participar amb selecció esportiva pròpia a competicions internacionals, ni tan sols en aquells esports, com l'hoquei o el waterpolo, que pràcticament només es juguen a Catalunya.

Un dia el pare d'en Rubajoy va dir que aprovaria l'Estatut que sortís del Parlament de Catalunya i mesos després el seu fill, en Rubajoy, va retallar-lo utilitzant tots els mecanismes a la seva mà.

Santcugatencs i santcugatenques, us presento a en Rubajoy, el pitjor malson per als ciutadans de Catalunya.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Diuen que el que més s'assembla a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres ! PP i PSOE són la mateixa cosa però mentre un et fot la plantufada de males maneres l'altre és més subtil i te la fot amb un somriure i ni t'adones ... però la plantufada és la mateixa ...

Dani Grobelar. Enviat el 3/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.