El casament de la duquessa d'Alba


  • Comparteix:

arcadi.oliveres

Arcadi Oliveres


Publicat: el 7/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests dies alguns mitjans de comunicació s'han fet ressò d'un acte que em sembla esperpèntic: una senyora latifundista, propietària d'enormes terrenys de l'Estat espanyol (territoris que haurien d'haver estat expropiats fa molts anys), s'ha casat amb un senyor discret i poc conegut i això ha motivat una enorme alegria per una part de la ciutadania, de Sevilla, i també en alguns mitjans de comunicació, que són els que alimenten aquesta família (la mare i els sis fills que té).

ESCOLTA-HO

Em sorprenen. Aquestes notícies em sorprenen. Persones que havien estat pràcticament parasitàries, persones que viuen de les notícies d'aquests mitjans de comunicació que comentava, persones que han estat, entenc jo des del punt de vista social, de molt poca implicació no mereixen ser el centre d'atenció de la notícia. I la gent, per una altra banda, ho aplaudeix.

Afortunadament, el diari 'El Punt Avui' no li ha dedicat cap línia. Ho trobo excel·lent, perquè si no fos per això semblaria que la ciutadania visqués en allò que es deia en els temps dels romans: pa i circ. Veritablement aquestes notícies ens haurien de fer reflexionar una mica.

ARCADI OLIVERES és economista i president de la Universitat Internacional de la Pau i de la Fundació Justícia i Pau



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.