Reapareixo


  • Comparteix:

toni.ramon

Toni Ramon


Publicat: el 16/nov/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Reapareixo de nou en aquesta secció d'opinió de Cugat.cat sense representar ara cap formació política. Una etapa, la de partit i la institucional, que -malgrat no ha ocupat la major part dels meus 33 anys de vida- m'ha marcat, i molt.

ESCOLTA-HO

Aquests anys m'han permès treballar pel poble que estimo i aprendre a proposar, iniciar i gestionar alguns dels projectes i polítiques que ara s'estan desenvolupant. També, com no, he comès errors: això sí, sense un bri de mala intenció. Aquesta època m'ha permès conèixer la part més fascinant de la dedicació política als pobles i ciutats i a la seva gent; i alhora la més desagradable de la gestió interna que avui desenvolupen alguns partits (però d'això, si s'escau, ja en parlarem un altre dia).

Actualment segueixo treballant per Sant Cugat: professionalment des d'una de les grans entitats socioculturals del municipi. I espero poder continuar contribuint a la reivindicació constant que el poble necessita, a la defensa que considero imprescindible de molts serveis i recursos així com del paper que les entitats i col·lectius hauran de desenvolupar per mantenir la cohesió social i el benestar de la ciutadania.

És des d'aquesta perspectiva i motivació,que encaro la meva participació en aquest espai d'opinió. Ah, pels que els hi agrada saber amb qui tracten: sóc independentista i d'esquerres.

TONI RAMON és músic de formació i gestor cultural de professió



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.