'Catalonia is different'


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 21/nov/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tot Espanya és de color blau... Tot ? Nooooo ! a dos racons de la península un grup de catalans i bascos irreductibles resisteixen a la marea blava centralitzadora...

ESCOLTA-HO

Aquest relat podria ben ser la primera plana d'una versió ibèrica del còmic de l'Asterix, però no ho és. Aquest és el mapa electoral d'Espanya després de les eleccions d'ahir. De fet, és la realitat del que és l'Estat Espanyol: un Estat amb tres realitats nacionals a dins, però governada per una d'elles, la castellana, que sotmet les altres dues.
Els catalans hem parlat clar. Catalunya és diferent. No som una comunitat autònoma més; som una nació que vol decidir lliurement el seu futur. I el primer que volem decidir és sobre la independència econòmica de Catalunya. Així ho diuen totes les enquestes sobre el pacte fiscal i així ho han corroborat les urnes a les tres darreres eleccions (nacionals, municipals i ara estatals). Els agradi o no als senyors del Partit Popular Catalunya no és Murcia, 'Catalonia is different'.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.