Espanya no ens roba, ens saqueja!


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 19/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vaig ser dels primer a criticar la presidenta del Parlament quan va prohibir a un diputat usar l'expressió 'Espanya ens roba'.

Ha fet bé Núria de Gispert en rectificar i adonar-se que tal cosa no es pot censurar, a més quan el robatori que pateix Catalunya per part d'Espanya és cada cop més semblant a un saqueig. Espanya ja no només ens roba anualment l'equivalent a un 10% del PIB català, sinó que a més a més ara ja no paga ni els deutes dels compromisos acordats i signats amb Catalunya (els famosos 759 milions d'aquests dies). Un Estat que es comporta d'aquesta manera és un Estat que no pot tenir futur. Us imagineu una empresa on els seus empleats més productius i innovadors fossin els més maltractats laboralment parlant, amb contractes temporals, sense cobrar les hores extres, etc. i en canvi als 'penques' se'ls fes fixos, cobressin plusos de tot tipus i rebessin per Nadal una gran panera ? Doncs bé, si aquesta empresa existís tindria els dies comptats, ja que en poc temps els bons empleats marxarien, uns a la competència i d'altres crearien la seva pròpia empresa. En definitiva, no entenc aquesta estratègia espanyola d'escanyar Catalunya fins a la seva extenuació financera, perquè fent això posa en perill la seva pròpia existència. Com tampoc no entenc com encara hi ha catalans, parlin català o castellà, siguin més conservadors o més progressistes, més liberals o més socialdemòcrates, que prefereixin que els seus impostos s'utilitzin perquè d'altres gaudeixin d'una sanitat, una educació i unes carreteres millors que les que ells utilitzen diàriament.

Jordi Puigneró és president de CDC SantCugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.