Torna Aznar, el Senyor Tenebrós


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluís Mont


Publicat: el 1/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui, mentre em trobava estassat al sofà, esmaperdut, intentar pair els excessos nadalencs, he patit un esglai extraordinari. Donaven la noticia de la pressa de possessió del nou ministre d'economia, que ha canviat de nom el ministeri, doncs com que la economia espanyola està momificada, han buscat un Egiptòleg, antic capo de 'Lehman brothers & sisters Espanya'.

Bé, doncs com us deia, quin no ha estat el meu espant, en veure a la seva esquerra, a primera fila, el mateix Aznar versió 2.0, sense bigoti. Això sí, amb aquella mirada de dolent, que fa que et caguis a les calces cada vegada que surt a les noticies. Quan el veig, tinc una associació d'idees, totalment espontània que no puc evitar: veig Lord Voldemort, el Senyor Tenebrós, 'el que no ha de ser anomenat'. Haurà posseït la ment de Rajoy, i posarà en marxa el seu pla per exterminar la democràcia, el rei, i posar-se ell de President de la República Espanyola i de las JONS?

I, encara més inquietant, si Aznar es Voldemort, qui és Harry Potter? Alfred Bosch? Encara jove, inexpert, però amb una força interior que li ve dels seus avantpassats (se'l relaciona amb Pere el Gran per línia materna). En fi, la pregunta és què collons fa Lord Voldemort a la primera fila, no havíem quedat que s'havia mort ja fa 2 pel·lícules? Uiii, quina por! Si en queden de pel·lis, abans no acabem de desfer-nos-en.

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.