'Chacones Lejanos', una película del PSC. O més aviat del PSOE ?


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 30/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Estem a punt d'assistir a l'estrena de la darrera pel·lícula espanyola del PSC, titulada 'Chacones Lejanos', una tragicomèdia protagonitzada per Carme Chacon i que hauria firmat el mateix Pedro Almodovar.

L'actriu principal, que es fa dir Carmen a la pel·lícula, abandona definitivament casa seva per traslladar-se lluny de Catalunya, concretament a Madrid on aspira a ser la vocalista d'un conegut grup de música. Encara no sap si li donaran la feina i de moment està a prova juntament amb un altre candidat. Però la Carmen està disposada a tot per guanyar-se la confiança del públic espanyol i si per aconseguir la feina ha de renunciar a oferir un concert econòmic als seus fans de Catalunya ho farà. De fet, està disposada fins i tot a perdre els origens i la identitat, com diria en Raimon. Però bé, això és només un avanç d'aquest guió tràgic i còmic. Per cert, com ja és costum, la pel·lícula no es podrà veure en català al nostre país ja que la distribuïdora PSOE només ha facilitat a les sales de can PSC la versió castellana.

Estarem atents, doncs, al crític santcugatenc Ferran Villaseñor a veure què ens explica de la preestrena que es farà a Andalusia properament, a la qual ell assistirà... La prova del cotó serà saber si Villaseñor s'haurà comprat el DVD original o se l'haurà baixat pirata per Internet.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla fora de lloc la reflexió del senyor Puigneró com a President de CDC i coopresident de CiU a Sant Cugat, al més pur estil de "el club de la comèdia". Ja vàrem "poder gaudir" d'altres columnes sarcàstiques i iròniques amb l'únic objectiu d'atacar al tripartit i als socialistes, això si de propostes només una: expoli fiscal, concert econòmic i ara pacte fiscal, però sempre de la maneta del PP. La seva vehemència és coneguda. De l'esforç que n'està fent l'esquerra per democratitzar encara més els seus partits en diuen xou, de la participació interna en diuen "baralles", de les opinions de la base, crítiques divisòries. Com que els partits de dretes (com el seu, tot i que embolcallat amb les quatre barres) no hi estan acostumats, en treuen el valor principal, que són les decisions comunes, i no reduïdes a un grup que tothom obeeix al dictat. ICV a la seva manera ho ha fet. ERC ha fet una transició "quasi modèlica". I els socialistes, ho acabaran logrant, tot i que els resultats, sigui quin sigui serà criticat. Però és clar, que s'espera d'un polític mediocre, doncs senzillament això, reflexions mediocres.

Joan Valentí Freixes. Enviat el 30/gen/12


Vagi per endavant que ni el PSC ni la Carme Chacón em cauen en gràcia però lo d'aquest noi ja fa mandra. Els de CIU critiquen aquells que als menys no amaguen el que són. Ells vinga fer promeses am només un objectiu el poder. Després ja veurem el que fan. Ja n'hi ha prou de mentides i enganys. A per cert aquesta forma de fer, tant graciosa, tanta conyeta només es troba a l'abast de genis com en Quim Monsó no de medicoritats com en Jordi.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 30/gen/12


Ostres com es piquen aquests sociates quan els hi dius un parell de veritats ... jo que segueixo sovint els escrits del Sr Puigneró trobo que a diferència de la majoria de columnistes ell es curra amb una mica de gràcia els seus articles d'opinió encara que a vegades la meva opinió no coincideixi amb la seva ...

Dani Grobelar. Enviat el 30/gen/12


Una pregunta. Aquest senyor cobra dels nostres impostos per fer el ridícul i ficar-se sempre amb la gent o per treballar per la ciutat. La seva actitud és lamentable i vergonyosa. Avís, jo sóc apolítica

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 30/gen/12


Estimat Dani jo no soc del PSC no de lluny ara sí soc veí de St cugat i per tant aquest senyor cobra dels meus impostos, com del de tots els santcugatencs i trobo que de ben segur que te millor feïna que no pas fer escrits com aquests. Per cert si el nostre regidor ha de currarse un escrit com aquest quin nivell potser cal començar a preocupar-se.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 30/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.