Una ciutat i una web vives gràcies a tu


  • Comparteix:

Josep Gimeno

Josep Gimeno


Publicat: el 28/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Cugat.cat ha superat recentment el seu rècord d'audiència. Vistes les xifres, només pot haver-hi agraïment als usuaris i, sobretot, a qui fa viva la ciutat.

ESCOLTA-HO

És just agrair a l'audiència les visites i la fidelitat a la nostra web. Ho feia la setmana passada en aquest espai el director de Cugat.cat, Miquel Herrada. Sense ells, no tindria sentit l'esforç de seguir l'actualitat del municipi dia a dia. Però l'actualitat - el contingut de la web, per entendre'ns - és possible gràcies al que el meu company de professió Joan Ramon Armadàs va qualificar de 'pinyol' de la ciutat. És a dir, entitats veïnals, associacions culturals, partits polítics, clubs esportius, empreses i ciutadans a títol individual que organitzen actes, proposen activitats, ofereixen cursos, impulsen productes o expliquen públicament en què podria millorar la ciutat.

De res serviria una web si no hi hagués res a explicar. La web és viva en la mesura que la ciutat batega i s'omple de vida dia rere dia. No he volgut posar cap exemple concret en aquest article, perquè hauria deixat molts noms sense el protagonisme que es mereixen. Això sí, estic convençut que, si llegeixen aquestes línies, se sentiran identificats. Des d'aquí, moltes gràcies.

JOSEP GIMENO és cap de continguts de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.