375€ el cubata


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 19/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No és cap broma. Això és el que li pot costar a un santcugatenc que decideixi fer el 'botellot' a la via pública a partir d'ara. Algú podrà pensar que ho fem amb afany recaptatori i que és una mesura excessivament dura, però després de molts mesos d'accions de caràcter dissuasori, el problema del botellot ha disminuït però no el suficient.

Ha arribat l'hora, per tant, de tocar la butxaca dels infractors, una mica en la línia de les campanyes anti-tabac i contra els accidents de trànsit, que després de molts anys de fer pedagogia amb anuncis sensibilitzadors van optar finalment per apujar el preu, en el cas del tabac i la introducció del carnet per punts i els radars en el cas dels accidents. Resultat, menys fumadors i menys accidents de trànsit que mai. Seria fantàstic viure en una societat on no calgués sancionar. Malauradament sempre hi ha una part de la ciutadania que no és sensible a les campanyes informatives ni a l'ètica dels valors cívics més elementals. Afegir per acabar, que aquestes mesures són per combatre el 'botellot' massiu, no pas per penalitzar les activitats de la Festa Major, ni els dinars/sopars populars d'entitats o veïns a l'aire lliure, activitats que es podran continuar fent amb tota normalitat. Perquè ningú s'espanti, no hi ha llei seca a Sant Cugat.

JORDI PUIGNERÓ és tinent d'alcalde i copresident de CiU



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estic en contra del botellon, però l'ajuntament hauria de ser més sensible a les demandes de més terrasses perquè els joves puguem anar a prendre una copa fins més tard (si més no durant l'època d'estiu)

Dani Grobelar. Enviat el 19/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.