La Marxa, patrimoni de la humanitat


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 16/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La nostra Marxa Infantil, que enguany ha arribat a la seva 54ena edició, no coneix la crisi. Aquest 2012 hi han participat més nens que mai, i molts més n'hi hauria hagut si el Parc de Collserola no posés límit al nombre de parelles participants.

La Marxa és un èxit i des d'aquesta columna vull donar la meva més enhorabona a tothom que la fa possible. Començant pel Club Muntanyenc, passant pels centenars de voluntaris anònims i els grups de voluntaris de l'ADF i Protecció Civil , els mitjans de comunicació, les institucions i sense oblidar els patrocinadors.

Jo que em vaig fer un fart de caminar-la quan era més menut, em va fer especial il·lusió ahir acompanyar l'alcaldessa a donar la sortida i sobretot veure les cares d'il·lusió i emoció dels primers nens i nenes que es van posar en marxa, entre ells la meva filla. Per un moment vaig veure la cara que deuria fer jo ara fa 30 anys.

La Marxa ja és un patrimoni de la nostra ciutat, i estic convençut que d'aquí uns quants anys, segurament molts, i amb el permís de la UNESCO, ho serà també de la humanitat.

JORDI PUIGNERÓ és president de CDC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.