El llibre gegant de Sant Jordi


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 23/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No voldria deixar escapar l'oportunitat que la meva columna cau justament en una de les diades més boniques del nostre país per felicitar a tots els Jordis, Jordines i Jorgines (espero no deixar-me'n cap !).

Ahir diumenge vaig tenir el goig de passar el matí en el bonic claustre de la nostra ciutat envoltat de nens i nenes, de pares i mares i d'il·lustradors i il·lustradores al voltant d'aquesta iniciativa tant maca i pedagògica que és el Llibre Gegant. Una iniciativa que combina la imaginació de nens i nenes amb la creativitat d' il·lustradors i il·lustradores de la nostra ciutat. El resultat de tot plegat és un llibre farcit d'històries pensades i escrites per nens i nenes de la nostra ciutat, contes il·lustrats posteriorment en una cartolina de grans dimensions per artistes de Sant Cugat. Entranyables són les cares d'il·lusió d'aquests nens i nenes en veure com el seu conte va agafant forma a través dels traços dels il·lustradors. Tot plegat és un moment màgic que no té preu. Cal felicitar als organitzadors d'aquesta iniciativa del Llibre Gegant i a tots els voluntaris que el fan possible. El lloc, el claustre del nostre monestir, i la data, la vigília de Sant Jordi, no poden ser més encertades. La meva més enhorabona a iniciatives com aquestes que són l'embrió de futurs escriptors i artistes de Sant Cugat .

Que passeu una bona diada de Sant Jordi !

JORDI PUIGNERÓ és president de CDC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.