Del 'apoyaré' al 'no subiré'


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 30/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Si una cosa tenen en comú l'anterior president espanyol i l'actual és la seva capacitat per mentir sense complexes. Si el president Zapatero es va fa fer famós per la proclama que va fer en un Palau Sant Jordi a vessar 'apoyaré el Estatut que apruebe el Parlament de Catalunya' per després retallar-lo a tort i a dret, en Rajoy no ha trigat ni 100 dies a faltar a la seva paraula quan durant molts mesos abans de les eleccions es va fer un tip de dir i repetir que 'no subiré el IVA'. La conclusió de tot plegat es que la paraula d'un president espanyol val menys que 'una merda punxada en un pal'.

Bromes a banda, és lamentable l'actitud d'aquells polítics que prometen una cosa i fan totalment la contrària al cap de pocs dies o mesos. Els canvis de posicionament en una temàtica han existit sempre però necessiten d'un temps de transició i sobretot no poden ser mai sobre assumptes troncals d'un partit. Més que res perquè sinó es converteixen en un engany premeditat i malmeten la credibilitat del polític i la política. Amb comportaments com aquests es fa molt difícil teixir confiances entre electors i governants, i quan això passa qui en surt perdent és la democràcia. Una democràcia que a Espanya té una qualitat molt baixa... O com va dir l'Oriol Pujol fa pudor d'aigües podrides.

JORDI PUIGNERÓ és president de CDC a Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Malauradament les aigües espanyoles no són les úniques que emanen sentors putrefactes. Per cert, a casa nostra i amb el vostre vot, a part de pudentes, les gestionaran mans privades.

David Pina Fíguls. Enviat el 30/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.