Pas soterrat entre Sant Domènec i Coll Favà


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 4/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els barris de Sant Domènec i Coll Favà estaran connectats, abans d'acabar el mandat, per un pas inferior per a vianants i bicicletes a prop de l'estació de Ferrocarrils de Volpelleres.

És una gran notícia per aquests dos barris que permetrà entre altres coses que els veïns de Sant Domènec puguin anar a peu fins l'estació de RENFE, la comissaria dels Mossos d'Esquadra, l'escola Pins del Vallès o la zona Esportiva Jaume Tubau. Aquesta obra, que farà la Generalitat, és d'aquelles petites obres poc vistoses i que passen mig desapercebudes pels mitjans de comunicació, però que en canvi tenen un impacte brutal per les persones que les utilitzaran. Persones que fins ara havien d'agafar el cotxe o caminar més de 20 minuts per anar als equipaments esmentats i que ara ho podran fer en 5. Millorar la permeabilitat entre barris és una de les prioritats del departament de mobilitat de l'ajuntament.

JORDI PUIGNERÓ és Tinent d'Alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.