Recordant el temporal vaig descobrir un equip!


  • Comparteix:

monica.lablanca

Monica Lablanca


Publicat: el 3/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan penso en Cugat.cat se'm desperten moltes emocions: d'alegria, de rialles, de nervis, d'exigència... però sobretot, de familiaritat i voluntarietat.

Recordo quan tot just vaig agafar la direcció. Era el gener del 2009. M'enfrontava a un repte interessant i l'assumia amb respecte però també amb incertesa de com l'equip respondria...

Tot just a aquell mes de gener, va haver-hi el gran temporal de vent que va afectar tot Catalunya i que va provocar destrosses a tot arreu, incloent-hi set morts. Era dissabte i jo era a la ràdio repassant alguns temes. De cop, i veient que el temporal començava a afectar cada vegada amb més intensitat a la nostra ciutat, vaig reunir-me amb l'equip de cap de setmana per organitzar la cobertura informativa per avisar a tota la ciutadania dels diferents incidents, talls de trànsit, i afectacions que s'estaven produint. De cop, obren la porta: era un company de l'equip de matins que, veient el temporal, venia a donar un cop de mà per ajudar a informar. En aquell moment sona el telèfon. Trucava un altre company per dir que estava venint per ajudar en la cobertura a causa del temporal. Així un darrere l'altre van anar venint, trucant o avisant de diferents incidents o destrosses. Tothom volia contribuir a fer arribar la informació, el més precisa possible, a tota la ciutadania perquè en tot moment coneguessin com evolucionava la situació i quines eren mesures de prevenció que s'havien de prendre.

En aquell moment vaig entendre la vocació de tot un equip, les ganes immenses de contribuir amb la teva ciutat i el sentit de la responsabilitat d'un grup de persones que treballen dia rere dia perquè la informació estigui al servei de la ciutadania.

Felicitats, Cugat.cat!

MÒNICA LABLANCA és exdirectora de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.