Fem Cultura...


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 11/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Primer de tot, crec que és de justícia donar gràcies a tots els actors, autors, directora...molts d'ells amics, coneguts, apreciats conciutadans, per la posada en escena de l´obra inacabada d´en Pere Calders, amb una gran qualitat per tots els personatges, tant propers als santcugatencs.

La primera obra de teatre que jo recordo haver vist a Sant Cugat, ja fa un munt d´anys, va ser 'Les mosques amb la Dolors Vilarassau, fent com sempre una bona feina, el lloc era un petit teatre (afortunadament desaparegut), a la planta baixa de la rectoria del Monestir. Des d'aquells temps, quantes bones vetllades ens han donat tots aquests santcugatencs, i alguns d´altres que dissortadament, ja no estan amb nosaltres i no estic segura de si els hi hem agraït alguna vegada.

En el marc actual de crisi, és evident que cal recolzar a tothom que es mou per fer actuacions de qualitat, generalment amb molts pocs recursos. Persones amb inquietuds, preocupacions, propostes noves, projectes vius...

En el vell mig d´un escenari econòmic i també cultural, força complicat, cal agrair l´esforç de tantes persones que estan disposades a col·laborar per tirar endavant qualsevol activitat, que faci despertar inquietuds culturals i artístiques a tota la ciutadania, en general.

Probablement, seria bo aprofitar aquests temps de rescat bancari, per rescatar també valors, no vull pensar que perduts, però si que possiblement una mica oblidats: l'amistat, la solidaritat, el bon veïnatge, la col·laboració......ben segur que entre tots podem fer-ne una bona llista , i posar-los en marxa.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.