'Españoles, Franco ha vuelto'


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 16/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És evident que Francisco Franco no s'aixecarà de la seva tomba del Valle de los Caídos, però les mesures que ha pres el PP aquesta setmana i sobretot el to i les formes autoritàries com les ha pres ens han fet recordar temps passats que ja teníem oblidats. En sis mesos Espanya ha passat de tenir un govern socialista presidit per un inútil a tenir un govern de 'xulos' presidit per una teutona. Un canvi de govern que continuarà fent bona aquella dita que diu que el més semblant a un nacionalista espanyol de dretes és un nacionalista espanyol de d'esquerres.

Un govern espanyol que continuarà espoliant any rere any Catalunya i que continuarà sense pagar els deutes pendents amb els Catalans, com per exemple la disposició addicional tercera o les transferències relacionades amb la llei de la dependència; un govern espanyol que continuarà exercint una invasió permanent de competències pròpies del país i un govern espanyol que no dóna marge a la Generalitat per fer front al dèficit. Des de Catalunya no podem continuar tolerant aquest nivell de deslleialtat de l'Estat cap als ciutadans de Catalunya i les seves institucions.

Estem assistint a una ofensiva extraordinàriament dura per part del Govern Espanyol en la línia d’aprofitar la crisi econòmica per recentralitzar l’Estat. No ho permetrem. Des de Convergència demanarem a la Generalitat que no apliqui les mesures recentralitzadores que ens imposa Montoro per al 2013. Una nació com Catalunya, que ha estat sempre lleial i ha fet els deures per responsabilitat, en aquests moments, per dignitat, ha de dir prou. No ens deixen més alternativa, i cada vegada tenim més clar que haurem de fer aquest camí nosaltres sols, per un tema de cohesió social i de supervivència nacional.

Jordi Puigneró i Ferrer és tinent d'alcalde i membre de l'executiva local de CiU de Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Espanya no ens estima però vol els nostres calers ... tancament de caixes ja !

Cristian Torres. Enviat el 16/jul/12


No estic d'acord amb el sr puigneró, Zapatero no era un inútil, sabia perfectament el que feia contra Catalunya ... en tot cas era un cínic o un llop amb pell de corder ... Rajoy és directament el llop ...

Mariona Navarro. Enviat el 16/jul/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.