Què passa amb els carrers de Mira-sol?


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 5/set/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vaig tenir ocasió ahir de passar una vegada més pels carrers de Mira-sol. I vaig tornar a topar-me amb les línies d'alta tensió que recorren per mig l'avinguda del Baixador de Valldoreix. Vaig tornar a recórrer amb el cotxe alguns d'aquells carrers sense asfaltar, plens de sots i d'irregularitats. Caldrà veure si l'Ajuntament compleix les promeses sobre la supressió de les línies d'alta tensió, que han estat matèria tractada en aquest mateix espai d'opinió pels representants de tots els partits amb representació a Sant Cugat, just abans de les vacances d'estiu que acabem de tancar.

Però què passarà amb els carrers sense asfaltar? En el programa de govern de CiU, a les últimes eleccions municipals, estava la promesa de posar fi a aquesta situació que no deixa d'ésser vergonyosa; era al seu últim programa, com en l'anterior, i com en l'anterior. I no es compleix, ni té aparences que es compleixi.

Pot pensar-se que la causa d'aquesta deixadesa és la crisi? Certament no, perquè a l'època d'abundància econòmica que va precedir l'actual de carència tampoc es va fer ni intent de solucionar aquesta lamentable situació. La causa és amb tota seguretat l'absoluta falta de voluntat política del govern municipal. Una falta de voluntat que ve causada o per una total indiferència per la situació dels veïns afectats, o bé perquè les prioritats que regeixen la política municipal van per un altre costat, o potser ambdues coses. El cert és que va passant el temps i aquells carrers estan igual que fa quaranta anys, com a mínim. Que això succeeixi en una ciutat com a Sant Cugat és difícilment explicable i menys justificable.

El grup municipal del Partit Popular presentarà en el pròxim ple una interpel·lació al govern municipal sobre aquesta situació, i demanarà explicacions, una vegada més, a l'equip de govern. I ens proposem en el futur, i fins que no es doni fi a aquesta desigualtat a Sant Cugat, no deixar de fer tota la pressió que ens sigui possible.

JORDI CARRERAS és president del PP local



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.