Sigues un petit camaleó!


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 2/oct/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vols entrevistar els Catarres? Vols cantar la teva cançó preferida de Manel, Els Amics de les Arts o Antònia Font davant d'una càmera i participar en un gran karaoke? Doncs aquest cap de setmana ho podràs fer si t'acostes al recinte del Teatre-Auditori per assistir al primer festival de música per a nens i nenes, 'Petits Camaleons'.

Un festival organitzat per No Sonores i el Teatre-Auditori, i on Cugat.cat vol tenir-hi un paper destacat. Cedirem les càmeres i els micròfons als més petits perquè siguin ells, per un dia, els entrevistadors. I penjarem el resultat a la nostra web, www.cugat.cat, perquè tothom ho vegi. A més, donarem als menuts l'oportunitat de participar en un gran karaoke amb les cançons dels grups catalans més destacats del panorama actual. Gravarem totes les actuacions i les pujarem a la web perquè els més votats tinguin un gran premi. Aprofiteu aquests dies per assajar!

No us perdeu aquesta primera edició d'un festival que té molt de futur. Busqueu l'estand de Cugat.cat i sigueu-ne protagonistes!

Més informació aquí

MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.