Què ens porta la setmana de la gent gran


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 4/oct/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tinc una amiga que sempre diu que fer política és amoïnar-se pel benestar de totes les persones. Doncs veiem si això és el que es practica a casa nostra.

Aquesta semana de la gent gran s'ha inaugurat amb una magnífica vetllada al Liceu, com ens han fet veure abastament a la televisió catalana.

Però també amb el doble copagament dels jubilats als medicaments. Els catalans, paguem molt més perquè el govern de la Generalitat, des del mes de juliol, ja ens feia pagar, i ara ens toca pagar la quota que ens aplica el govern d'Espanya. Jo no he sentit que el govern català (en funcions) protesti d'aquest doble pagament. Però el més greu és que no se sap on van a parar aquests diners... Quan es pensa recaptar? Serviran per millorar la sanitat o aniran a parar al fons perdut d'algun organisme?

Un gran cuiner peruà defineix la política com 'l'art de canviar el que està malament per fer que estigui bé'. No sé si anem just al revés. El temps ens ho farà veure?

Com diu en Miquel Marti i Pol 'serem allò que vulguem ser'.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.