Segons el PP, som més de 7 milions d'independentistes


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 15/oct/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests darrers cinc anys un dels arguments polítics més recurrents del Partit Popular ha estat el d'intentar, per la cara, adjudicar-se a favor seu i dels seus interessos la majoria silenciosa que no vota. Ho van fer durant el referèndum de l'Estatut, afirmant que només un 35% dels catalans havia votat sí a la consulta, i que per tant el resultat no era legítim.

El trampós càlcul del PP consistia a sumar al 15% del no el 50% d'abstenció. I això que la meitat dels no eren votants d'ERC que van votar que no per considerar-lo un estatut poc ambiciós!

Amb la mateixa cara dura i poca seriositat que els caracteritza, els dirigents del PP han tornat a fer la mateixa trampa per analitzar la manifestació de la Diada d'enguany. Durant un mes no s'han cansat de repetir que 5,5 milions de Catalans no es van manifestar l'Onze de Setembre i que, per tant, un 80% dels catalans no volen que Catalunya sigui un nou Estat d'Europa, tal com deia el lema de la manifestació de la Diada. Autoadjudicar-se barroerament el sentir i la voluntat de la gent que no s'ha expressat o manifestat, és quelcom indecent i molt poc legítim, i si a sobre t'ho creus llavors ja és d'ignorants.

Però hi ha una cosa pitjor que ser un ignorant i és tractar a la gent com a ignorants. Després de la manifestació de 6.000 persones que hi va haver a Barcelona el Dia de la Hispanitat contra la independència, a ningú amb dos dits de front se li ha ocorregut dir que a Catalunya hi ha més de 7 milions d'independentistes. Bé, a ningú menys al PP.

JORDI PUIGNERÓ I FERRER és tinent d'alcalde i vocal de l'executiva local i comarcal de CDC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Efectivament, menys del 30% dels catalans estan a favor del vomitiu estatut que està vigent... El que és veritablement barroer i irresponsable és manipular i enganyar a la gent dient que la seva salvació és al final del penyassegat...

Estanislau Vives Serra. Enviat el 15/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.