La cultura no és prescindible o sumptuosa


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 25/oct/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La cultura és un bé de primera necessitat. A Sant Cugat, des dels anys 80, hi ha hagut uns canvis importants, tant pel que fa al creixement demogràfic, força accelerat, com a una important posada en funcionament per part dels ajuntaments democràtics d'ofertes culturals molt necessaries i valuoses.

Si parlem de l'escola d'art, tant dels cursos acadèmics com dels tallers lliures, han estat un èxit. Qui no té amics i coneguts que han fet a la seva maduressa l'aprenentatge de dibuix, pintura, etc. amb una gran afició i dedicació, així com de joves promeses que s'han iniciat en el mon del disseny o de qualsevol altre activitat?

L'escola de música, per on han passat tants i tants alumnes, és un luxe sobretot pel seu professorat. I què podem dir del Taller d'expresió Triangle, on els nostres fills o nets han aprés a estimar la música i l'art? També hi ha moltes escoles privades que imparteixen aquests ensenyaments no formals, però del tot necessaris per mantenir el nivell cultural d'un país.

Des de les institucions cal donar-ne suport. No voldria ni pensar que el futur cultural de Sant Cugat pugui estar en perill.

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.