Paaaa!


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 5/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com cada novembre la gent de la Comissió de Gitanes ja ho tenim tot preparat per encetar una nova edició. De fet, dimarts ens toca fer la roda de premsa i explicar a tothom quines novetats hi ha, on assajarem, en quines hores... Tot i que, gràcies a Déu, hem de dir que aquesta gran part de la feina ja la tenim feta.

I és que enguany enfilem la sisena edició del Ball de Gitanes de Carnaval des que vàrem muntar la Comissió de Gitanes. A nosaltres ens posa la pell de gallina que durant tot l'estiu haguem rebut tweets, missatges de Facebook o que la gent pel carrer ens hagi fet comentaris sobre les properes Gitanes. Ens encanta, almenys a mi, pensar que les Gitanes ja no són una cosa exclusiva dels que ballem a l'Esbart o a Mediterrània. Les Gitanes de Carnaval són de tots! I és que l'any passat les varen ballar 120 persones, una xifra que al meu entendre és astronòmica. Tot un rècord i un record. Segurament per cosetes d'aquestes cada any, tot i la mandra post-vacacional, ens costa menys posar-nos-hi. Ens costa menys perquè sabem que ja no és una cosa que fem per nosaltres, sinó que hi ha molta gent que espera les Gitanes. Esperem que aquest any seguim en la línia.

Aquest any ja vàrem, començar amb aquest vídeo, que, tot i la resposta de la gent de Carnaval, amb un xic de sort entre avui i demà agafarà sentit. No us pica la curiositat de saber a què ve això del 'paaaa' i les Gitanes? Estigueu atents!

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@litusmayol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.