Les eleccions de la meva vida


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 19/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquestes eleccions no són unes eleccions entre partits d'esquerres ni de dretes, ni entre polítiques de retallades o polítiques de 'despilfarro'. Ni tan sols entre partits nacionalistes catalans o partits nacionalistes espanyols. Aquestes eleccions són entre els que creiem que un poble té dret a ser consultat sobre el seu futur i els que volen un poble callat, espoliat i sumís. Dit d'una altra manera, són unes eleccions entre els que creiem en la democràcia i els que només se la creuen quan els interessa.

Hi ha un famosa frase atribuïda a Voltaire, però que en realitat correspon a Evelyn Beatrice Hall, que diu: 'No estic d’acord amb el que dius, però defensaré fins a la mort el teu dret a dir-ho'. Aquest tarannà tan poc espanyol és el que sí que s’ha aplicat el primer ministre britànic, David Cameron, en l’assumpte del referèndum per a la independència a Escòcia afirmant que 'a partir d’ara farà tot el possible perquè el resultat sigui negatiu; però que fins ara ha fet tot el possible perquè el referèndum es pugui celebrar'.

Des de fa 300 anys catalans de totes les classes socials han treballat, han lluitat i fins i tot s’han deixat la vida perquè els ciutadans de la Catalunya actual tinguem una oportunitat històrica per decidir lliure i democràticament el nostre futur. No els defraudem, si us plau. No s’ho mereixen.

Som en una cruïlla històrica i no són moments de fer experiments amb gasosa. Per aquest motiu, el 25 de novembre, jo votaré el president Mas, perquè crec que és la millor garantia per assolir aquest propòsit que fa tants anys anhelem. Perquè són les eleccions de la meva vida.

Jordi Puigneró i Ferrer és tinent d'alcalde i vocal de l'executiva local i comarcal de CDC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Totalment d'acord senyor Puigneró. Malauradament els partits pro-consulta estan massa dividits ... erc,si,cup i això farà que es perdin molts vots pel camí ... jo com que no vull empendir-me de que el meu vot no serveixi per res, aquest cop els votaré a vostès ... espero que no ens defraudin.

Cristian Torres. Enviat el 19/nov/12


Li puc garantir que fa 300 anys no hi havia un sol català que lluités per el dret a decidir lliure i democràticament el nostre futur, ni un de sol!! Espero que ens deixin decidir si volem la zona verda a Sant Cugat, si volem pagar impostos locals o si a Can Matas volem passar a ser Rubinencs, o el sou dels nostres representants, ... Ens ho mereixem!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 19/nov/12


Són unes eleccions importantíssimes ... i estic d'acord amb el Sr Puigneró que és una pena que el vot independentista estigui tant dividit (ciu, erc, si, cup ...) no entenc com no han pogut posar-se alguns d'acord ... una pena ...

Mariona Navarro. Enviat el 20/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.