Les polítiques d'esquerres són més necessàries que mai


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 29/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En un procés de crisi, com l'actual, encara que tothom pateix pèrdues, els pobres perden en termes relatius més que els rics. Aquesta seria una raó suficient per justificar polítiques econòmiques redistributives: que els sacrificis siguin proporcionals a la renda i a la riquesa.

La funció dels partits d'esquerres ha de ser fonamentalment la tasca de transformar la societat, fent-la més solidària i aportant solucions als seus problemes. Una de les seves prioritats hauria de ser la creació de llocs de treball.

És evident que la societat del segle XXI ens demana canvis. Els ciutadans que van votar la Constitució tenen avui més de 50 anys. La situació política, per sort, ha canviat, però els valors i les demandes també: ara tenim una ciutadania més complexa amb una major formació, amb més grau d'exigència i més participativa. Però participar també vol dir més compromís i adoptar una complicitat amb els factors polítics més àmplia.

Volem i demanem que tots els responsables polítics estiguin al costat dels ciutadans i responguin i resolguin els seus problemes més immediats, també a Sant Cugat, que segur que n'hi ha.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.