PSC: renovar-se o morir


  • Comparteix:

michael.caceres

Michael Caceres


Publicat: el 28/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan tot just no havien passat ni quaranta-vuit hores de les eleccions al Parlament de Catalunya els ciutadans ens hem trobat amb la notícies al voltant del 'cas Mercurio'. Quan semblava que podíem aixecar el cap i seguir treballant en la regeneració del PSC, aquests fets ens han caigut a sobre com una pesada llosa. Hem de ser sincers, si ahir al matí sabíem que el camí per a recórrer era molt complicat, ara se'ns presenta un futur molt incert. Només el temps dirà si els nostre companys són o no responsables dels delictes que se'ls acusa però, siguin culpables o no, la societat ja els ha jutjat, el mal ja està fet.

La classe política està desprestigiada i cada cop que es fa públic un possible cas de corrupció el desprestigi creix encara més, perd la democràcia i per tant perdem tots, no només els partits polítics. Des de fa temps molts socialistes treballem per la regeneració del PSC i per la regeneració democràtica del nostre país. Només serà possible si aquells ciutadans que creuen en la necessitat d'un partit socialista fort en la nostra societat s'apropin i ens ajudin a regenerar tant el nostre discurs com les nostres estructures de partit.

Ara no és el moment de baixar els braços, tenim una crisi econòmica que cada cop afecta a més famílies i que, si no l'aturem, afectarà greument al model de societat en el que estem vivint. Degut a l'aplicació radical de les tesis de l'austeritat lliberal al nostre país la classe mitjana s'està aprimant i la classe més desfavorida cada cop és més nombrosa. Som molts els que creiem que les coses es poden fer d'una altra manera. Cal un partit socialista fort que doni sortida viable a aquesta crisi del sistema i per això cal que ens tornem a aixecar i tornem a creure que el nostre projecte polític és el que necessita la nostra societat.

No vull acabar la columna sense agrair el suport que ens van donar molts el passat diumenge. Gràcies a vosaltres podrem seguir treballant per una societat millor i més justa per a tothom.

MICHAEL CÁCERES és Primer secretari del PSC a Sant Cugat del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.