Esport en marxa


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 4/des/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El proper divendres 14 de desembre, a les instal·lacions del CAR, celebrarem una nova trobada de l'esport santcugatenc. En el marc de la 16a edició dels Premis Esport en Marxa que organitza Cugat.cat, serà un bon moment per posar en valor la riquesa que li aporta a la ciutat tenir una xarxa d'entitats esportives com la que tenim.


La cita ens servirà per donar les gràcies, en nom de tota la ciutat, als centenars i centenars de persones de totes les edats que cada setmana practiquen disciplines individuals i col·lectives, des de la base fins a les altes categories i l'esport d'elit. Tots ells són el motor que fa que Sant Cugat sigui una ciutat de referència en l'àmbit esportiu.

L'esport ens ajuda a ser una ciutat cohesionada, inclusiva, amb valors col·lectius, saludable i plural. Per això, el seguiment de l'activitat esportiva -la de competició, l'escolar i la purament lúdica - és una prioritat per a Cugat.cat. El nostre equip d'esports fa una feina extraordinària durant els 365 dies de l'any per cobrir informativament l'activitat incansable dels equips i esportistes de casa, els seus èxits -que també són els nostres- i també els seus fracassos -que ens ajuden a seguir-nos esforçant-. Aquest equip de periodistes joves i apassionats que es mouen cada cap de setmana per totes les pistes i camps de la ciutat -càmera i micro en mà- és una de les joies de Cugat.cat i l'hem de preservar.


MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat
@MiquelHerrada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.