Taronja, groc i vermell, els colors del meu equip


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 17/des/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte vespre vaig tenir el plaer de sopar amb els voluntaris dels cossos d'emergències de SantCugat. Hi eren tots, des dels voluntaris de Protecció Civil, passant per l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i els de la Creu Roja.

Ja ho vaig fer personalment en el sopar, però voldria fer-ho també públicament des d'aquesta columna. Gràcies, moltes gràcies. Mai podrem agrair-lis prou a tots aquests voluntaris aquest gran servei que fan per la ciutat i a més a més sense demanar ni un euro a canvi. És admirable veure com gent de diverses edats, de diferents procedències laborals i socials, s'apleguen i dediquen unes hores del seu temps lliure a servir a altres persones. I ho fan de forma molt preparada i professionalitzada. Són voluntaris que salven vides i que només demanen 'respecte' i un 'moltes gràcies' per la feina que fan.

Com no podia ser d'altra manera i malgrat la crisi, des de l'Ajuntament continuarem donat suport logístic i formatiu a aquests cossos civils d'emergències que tan bona feina fan al nostre municipi.

Destacar en aquest sentit que el cos de voluntaris de Protecció Civil de SantCugat acaben de fer 25 anys. Us encoratjo a tots els ciutadans i ciutadanes a donar suport a la seva candidatura per ser enguany Premi Ciutat de Sant Cugat. S'ho mereixen.

Bon Nadal a tothom!

JORDI PUIGNERÓ I FERRER és tinent d'alcalde i vocal de l'executiva local i comarcal de CDC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Jo ja els he votat ! Conec a membres de Protecció Civil i són unes persones treballadores i encantadores ! si voleu donar-lis suport podeu fer-ho a la web http://www.santcugat.cat/premis

Mariona Navarro. Enviat el 17/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.