Vivim un moment històric?


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 7/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

De ben segur que tenim la generació més ben preparada dels últims 50 anys, però no estic segura que aquest fet la faci més crítica i exigent a fi de poder parar les desigualtats i demanar responsabilitats a qui calgui, oferint les seves capacitats per orientar, reorganitzar i inventar nous camins que tinguin com a objectiu el canvi de valors que ens portin a un món amb menys desigualtats.

De fet, sovint tinc la sensació, que no són precisament els millors d'aquesta generació els que s'han convertit en els dirigents de les grans estructures mundials, tant econòmiques com polítiques.

Com podem sentir-nos orgullosos de viure en un país on tenim cada dia la sensació de no poder refiar-nos de la paraula i l'honradesa d'alguns governants, siguin presidents, ministres, consellers, diputats o banquers? Que no siguin capaços de preguntar-se: 'Quina és la meva tasca en aquest moment? Resolc adequadament els problemes de la ciutadania? M'hagin votat o no, sóc conscient que el meu salari és a canvi del compromís de dirigir quelcom?'

Confiem en tenir la visió de futur suficient i que els arbres no ens tapin el bosc.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.