Al constitucional se li gira feina!


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 14/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Donat l'ús i abús que el PP ha decidit fer del tribunal Constitucional, per poder arrasar el que li quedava de minsa autonomia al Parlament de Catalunya, jo proposaria un augment de sou dels jutges del Constitucional i que cobrin per sentència resolta. Es tracta d'incentivar les sentències a agilitzar les resolucions, per poder acabar ràpidament amb les decisions del Parlament de Catalunya. Seria qüestió de fomentar la eutanàsia parlamentaria, per contes d'haver d'esperar 5 anys per cada decisió.

Ara que ens havíem fet la il·lusió que el Parlament Català podia fer declaracions de sobirania, doncs catacrac! Resulta que hi haurà un recurs al Constitucional, i potser d'ací uns mesos o anys ens diran que hem pecat. Ja ho deia la Santa Mare Església que es pot pecar de pensament, paraula, obra i omissió. Els catalans de moment estem pecant de pensament i de paraula, i és lògic que el Tribunal Constitucional, que són uns senyors que jutgen per sobre de les decisions dels homes, és a dir dels parlaments, castiguin religiosament aquests pensaments i aquestes paraules impures.

Per altra banda, de pas, diu que reposaran això de matar toros en públic, i posaran una llei d'educació que no permeti desviacions de la doctrina. En fi, ves que no vulguin decidir de quin color hem de portar els calçotets els catalans. Jo per si de cas n'he encarregat uns de color 'rojo y gualda', per si declaren inconstitucionals els que porto habitualment. Es que em faria molta cosa sortir al carrer sense roba interior, com si fos una Sharon Stone qualsevol a Instinto Bàsico (en castellà que no s'emprenyin les Majors). Aparteu les criatures que ve el Constitucional!

LLUÍS MONT és cardiòleg
@montgirbau



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.