El nou pla de mobilitat


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 14/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des del grup ICV-EUiA estem molt satisfets per l'acord marc del nou Pla de Mobilitat ja que incorpora la majoria d'esmenes que va presentar el grup municipal durant les negociacions.

Destaquem com a molt positiu la capacitat d'incidència que ha tingut el grup municipal d'ICV-EUiA amb només 2 regidors amb un govern municipal amb majoria absoluta de CiU. I la responsabilitat mostrada per tots els grups excepte el PP.

El Pla de Mobilitat té previst executar-se en dues fases des del 2013 fins el 2024. La primera fase (2013-2019) serà la que alliberarà el centre de gran part dels cotxes de la ciutat, potenciant el transport públic. Una prioritat per a qualsevol ciutat que vulgui un creixement i una mobilitat sostenible.

Celebrem especialment que no s'hagi inclòs la Ronda Sud en el dibuix dels nous eixos comunicatius de la ciutat i que es prioritzi vianant i transport públic per sobre del vehicle privat, que són les principals reivindicacions d'ICV-EUiA. Destaquem altres reivindicacions que s'han inclòs en el document i que són la potenciació de la xarxa de carril bici que connectarà escoles i punt d'interès de la ciutat i el sistema mixt d'itineraris de bus als districtes que connectaran les estacions de FGC, centres docents i equipaments sanitaris i el centre de la ciutat.

En definitiva un pacte de Ciutat que ens corresponsabilitza a tots i totes.

JOAN CALDERON és portaveu d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.