Després de set anys de vaques grasses, venen set anys de vaques magres


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 18/abr/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa un munt d'anys, fins i tot abans de l'era cristiana, que tenim autors de llibres com l'àntic testament que ens fan arribar aquesta al·legoria.

Aquests són temps de vaques magres, encara que cal dir que no per a tothom i és per això que cal felicitar a qui fa actuacions com la setmana contra la pobressa i l'exclussió social, que fa possible alleujar algunes situacions. És una evidència de la participació i el compromís de la ciutadania en la vida política del país.

Aquest fet pot resoldre momentàniament algunes carències, però n'hi ha d'altres que cal que l'administració pública se'n faci càrrec; els governants tenen l'obligació de fixar prioritats, com poden ser beques de menjador, que resolen força situacions de carències familiars, possibilitar pisos de lloger en preus accessibles, destinar més diners a les PIRMI, o d'altres temes.

És a dir, cal encaminar la política cap a la cohesió social, el desenvolupament econòmic de la societat del coneixement i reforçar la democràcia.

Els governants també haurien de garantir els drets i responsabilitats socials. Una gestió eficient reinverteix sempre els seus guanys, en actuacions d'acció social.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.