Ja hem acabat un altre curs


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 27/jun/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Què ens ha deixat de bo aquest curs? Cal donar les gràcies a la bona gestió i a la professionalitat dels ensenyants per fer tot el que han pogut per tirar endavant els centres malgrat totes les dificultats afegides. Jo crec que caldria aprovar-los amb nota.

Però també crec que seria pertinent fer un suspens al Ministeri d'Educació i sobretot al seu titular. No tinc gens clar que sigui entès en temes educatius, però com que el seu currículum professional diu que és sociòleg he arribat a pensar que la seva funció més important es fer campanyes de distracció, que no arriben enlloc, però no parlarem de l'atur, les preferents, Bankia, dels defraudadors fiscals... Tenim les primeres pàgines d'alguns mitjans de comunicació distrets en temes tan importants (pel ministre) com donar més importància a les classes de religió, treure valor a l'assignatura sobre ciutadania i posar dels nervis a tots als que per poder continuar estudiant els hi cal una beca. I el ministre en qüestió els exigeix que no poden passar amb un aprovat: els caldrà un notable... posats a fer per què no un excel·lent?

També l'acompanyarien en el suspens: la reforma de les administracions, els responsables de treball, el món productiu. Quan ens governaran responsables polítics que estableixin una correspondència entre el món productiu i el món educatiu?

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.