Adéu a la Festa Major... Benvingudes siguin les vacances!


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 4/jul/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La Festa Major sempre és un esbarjo que cal agrair i gaudir. Cal que tothom trobi el seu espai i que el pugui gaudir sense disbauxa.

De fet, des del primer Ajuntament democràtic, que va tenir la bona pensada de canviar la data, hem vist com cada any ha estat més participativa. I podem afirmar que som una ciutat amb personalitat pròpia, fins i tot en el disseny de les festes.

I ara ens cal aprofitar unes merescudes vacances, que no vol dir ni tan sols fer sortides llunyanes ni singulars, però si que ens caldria fer un procés de canvi de mentalitat. Ens cal buscar la millor manera de ser feliç (per algú serà viatjar, llegir o descansar). Conèixer nous camins o dreceres, fer amics i coneguts nous.

Seria bo, però, que el resultat fos el d'aportar noves energies, idees i ànims per poder emprendre noves tasques, quan tornem a la normalitat del dia a dia.

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.