La 'soplapollez' del tal Gafo


  • Comparteix:

pepe.garcia

Pepe Garcia


Publicat: el 25/jul/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

I de sobte, quan més recordem Santa Bàrbara amb la tempesta que està caient, arriba l'última 'soplapollez' d'un 'meacharcos', un tal Juan Carlos Gafo, director adjunt de l'alt comissionat del govern central, d'una cosa que anomenen 'Marca España'.

Una cosa, dic, que ningú sap què és, ni per a què serveix. Altres diuen que és on fiquen a tants golfos inoperants amb reminiscències 'fatxoides'.

Deia que el tal Gafo, al seu Twitter, va i escriu el que pensa: 'Catalanes de mierda'; perquè al pobre paio no li va agradar que el públic, els ciutadans que paguen el seu bon viure, xiulessin l'himne de la seva 'Marca España'. Però així és el Gafo i la seva banda que han assaltat les nacionalitats...

'SE SIENTEN, COÑO!', que diria Tejero, el Guardia Civil aquell d’opereta còmica, i que des de llavors els de les seves idees i pensaments pul·lulen per tot arreu en les cadires governamentals, mols inútils polítics que no saben què inventar ja per col·locar a tants i tants baluernes amb carnets de partits.

I així ens va, empassant i empassant. Per algun d'aquest delinqüents que ingressa a la presó, centenars d'ells continuen robant a mansalva, espoliant les últimes misèries de la banca rota hispànica. Espanya, terra de conills, que deien els romans de túnica i sandàlies.

L'Espanya dels Gafos i Andrea Fabra, aquella diputada amb cara de gata mala, l'Espanya dels impresentables que diuen representar al seu país aquí i allà, en això que ningú sap explicar el que és la 'Marca España'.

Uns mitjons? Una simbomba? Una panotxa? O un cementiri, com deia fa temps en un article, amb un idiota per enterramorts.

En fi... paciència!


PEPE GARCIA és membre de CCOO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.