La implosió del PSC


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 20/gen/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Segons la Wikipedia, la implosió és la 'compressió d'una massa fissionable subcrítica. La implosió funciona detonant els explosius a la superfície externa de l'objecte, de manera que l'ona expansiva es mou cap a dins. L'ona es transmet al nucli fissionable, comprimint i augmentant la seva densitat fins a aconseguir l'estat crític El material fissionable forma un explosiu de gran poder.'

Doncs bé, el que ha passat al PSC té més a veure amb una implosió que amb una escissió, perquè ha deixat una mena de forat negre en l'espectre polític català, l'espai que ocupava el socialisme, que és un espai homologat i homologable a nivell internacional. L'atracció gravitatòria del forat negre engolirà tothom que se li acosti amb un nom similar a 'socialistes' en els propers anys. Aquest és el drama. El PSC no només ha traït el seu programa, els seus principis, els seus electors i el seu país, sinó que ha creat un forat negre de conseqüències incalculables, fins i tot a nivell espanyol, perquè el PSOE, sense el vot dels catalans, ho te més que cru per governar Espanya. Així doncs, només es pot dir com a resum de tot això aquell famós trending topic del Twitter: 'Us felicito, fills'. Esperem que entre tots aconseguim crear aquest nou país democràtic, civilitzat, creatiu, més just i modern que tots volem, que la història ja jutjarà alguns d'aquests tristos personatges!

LLUÍS MONT és cardiòleg
@montgirbau



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.