Cinisme o oligofrènia


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 10/mar/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta setmana ha estat moguda intel·lectualment per all govern espanyol. De sobte s'han trobat amb un fet internacional que els ha deixat desconcertats. Ucraïna fa la revolució i fa caure un govern, ai las, de manera 'inconstitucional'. Però carai, la UE dóna suport malgrat que els ucraïnesos s'han saltat la Constitució. És més, ja fa uns anys, els separatistes ucraïnesos es varen 'separar' de la Unió Soviètica, és a dir, varen posar fronteres en un món on, segons el PP, les fronteres ja no tenen sentit (excepte les de Melilla).

El pobre Margallo encara no havia pogut fer un document d'aquests que redacta per alliçonar el personal. I de sobte un altre 'marró': els russos envaeixen Crimea per defensar els russòfons oprimits, que són majoria després que Stalin deportés tota la població autòctona i,de pas,convoquen un referèndum. I ara ja sí que no saben què dir, ni què fer. Donen suport als revolucionaris que han fet caure un govern anant contra la Constitució? Donen suport als russos, els seus aliats en el cas del Kosovo, que convoquen referèndums il·legals? El resultat ha estat una sèrie de declaracions incoherents i ridícules que han fet baixar uns enters la 'marca Espanya', mentre són la riota de la classe política europea i mundial. El Putin, per tocar-los els pebrots, passa reportatges sobre el procés sobiranista català a la televisió russa. En fi, això és el que passa quan algú s'entesta a defensar constitucions pervertides per la corrupció i l'abús de poder, o en prohibir a la gent expressar els seus anhels col·lectius. Prengui nota, don Mariano, que el seu regnat de cinisme (no crec pas que sigui oligofrènia) està prop del final i, probablement, també el final de la 'marca Espanya Fatxa' com l'hem conegut fins ara.

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.