Pep Ventura, una nova petita centralitat


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 28/abr/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Darrere el Monestir, entre la plaça de Sant Pere i el CAP de la Mina, hi ha una placeta encara avui força desconeguda per molts santcugatencs i santcugatenques. Batejada amb el nom d'un il·lustre músic i compositor català del segle XIX, recordat sobretot per ser un gran innovador de la sardana, la plaça Pep Ventura ha estat, aquest cap de setmana, testimoni privilegiat d'un d'aquells esdeveniments que en diem de 'ciutat': la inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc al carrer Sant Bartomeu, just a tocar de la plaça.

La plaça Pep Ventura incorpora, doncs, a la seva àrea d'influència un nou inquilí, que juntament amb l'Ateneu Santcugatenc, l'històric Bar el Molí, i els també recents arribats restaurant japonès Kitsune i celler del Medir, entre altres, ompliran de vida social aquesta plaça en els propers anys i faran que deixi definitivament de ser un lloc de pas, per convertir-se mica en mica, en una nova petita centralitat de la ciutat.

En aquest sentit, segurament també ha arribat l'hora perquè des de l'Ajuntament, igual que vam fer amb la plaça Barcelona, fem una bona rentada de cara a aquest acollidor espai de darrera el Monestir, un projecte que de ben segur podria veure la llum de cara al proper mandat.

Jordi Puigneró i Ferrer és regidor de CiU i membre de l'executiva comarcal de CDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.