Aprenent de Henry Ford


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 2/jun/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Revolucionari, visionari, molt probablement, un dels homes més influents en la creació de la societat tal com la coneixem. I un home que, per sobre de totes les coses, entenia el significat de treball i passió com a eina per assolir reptes: Henry Ford ja ho deia: 'El fracàs és només l'oportunitat de començar de nou de forma més intel·ligent'.

ESCOLTA-HO

Així ho va entendre el Club Rugby Sant Cugat després de perdre la final de la Divisió d’Honor B contra el FC Barcelona. Es va aixecar i, malgrat estar esgotat, ha començat de nou, d’una forma més intel·ligent, per superar el Vigo i marxar la setmana que ve a terres gallegues amb 19 punts de renda. Un avantatge que ha de servir de catifa perquè els de Jordi Justícia caminin els pocs meters que els separen del somni de l’ascens.

I bona mostra d’això pot adquiri el Mira-sol Baco. Serà la Federació Catalana la que decideixi si el partit suspès contra l’Empenta es resol però, sigui o no sigui aquest el desenllaç, els verd-i-negres tenen clar que sempre tindran una nova oportunitat. Com deia Ford, una nova opció, per començar de nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.