Unió Ciclista: Nou local, nous reptes


  • Comparteix:

rafa.robledo

Rafa Robledo


Publicat: el 18/jul/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns dies els mitjans de Sant Cugat han informat àmpliament de la concessió per part de l'Ajuntament de la nostra ciutat d'un nou local molt més ampli que el que teníem fins ara a la Unió Ciclista Sant Cugat.

El club ciclista més antic de la ciutat i una de les nostres entitats amb més història portava ja molts anys buscant una solució a una situació de precarietat i itinerància que feia que no avancés en les tasques que li són pròpies com el foment de l'esport ciclista i la participació en tots els fòrums sobre mobilitat alternativa i transport sostenible que actualment sorgeixen per arreu.

Ens ha costat però finalment gràcies a l'entusiasme del nostre Ajuntament podem gaudir d'unes instal·lacions on poder desenvolupar les nostres activitats a benefici de la ciutadania i també, com no, dels nostres associats.

Dit això no se'ns escapa que un nou local també representa nous reptes i no poques reflexions sobre com hem d'adaptar-nos a aquesta nova realitat.

Al club s'ha obert una etapa de discussió de què i com hem de créixer com a club i com a entitat ciutadana per fer que aquest nou local sigui un bé no sols per nosaltres, els entusiastes de la bicicleta, sinó per a tots els ciutadans de Sant Cugat amb inquietuds en matèria de transport, sostenibilitat, salut i lleure que hi vulguin participar gaudint de la nostra organització.

RAFAEL ROBLEDO és president de la Unió Ciclista Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.