Un cap de setmana dur per a l'hoquei santcugatenc


  • Comparteix:

albert.prat.sanchez

Albert Prat Sanchez


Publicat: el 7/des/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana mig de pont no ha estat el millor pel Patí Hoquei Club Sant Cugat. Els dos primers equips, masculí i femení, han caigut golejats, les noies per partida doble. No ha estat un bon dia, però encara queda molt d'espai per l'optimisme.

ESCOLTA-HO

Les noies de Pep Mateo han completat el seu Tourmalet, amb els partits davant els tot poderosos Manlleu, Voltregà i Gijón i van perdre el primer partit de la temporada a Mataró amb gairebé tota la plantilla de baixa. A partir d'ara comença la seva lliga i la doble jornada de la setmana que ve segur que serà la rampa per enlairar-se i encarrilar la temporada.

Pel què fa al masculí, el joveníssim equip de Lluís Galbas va començar com una fletxa la temporada, però ara acumula tres derrotes consecutives. És normal que en un equip amb tan poca experiència, i més encara amb les baixes de Brandon Carrara i Pablo Soler, i a més, els vermell-i-negres han competit a tots els partits. La irregularitat és una característica dels equips joves, però la paciència de Lluís Galbas poc a poc els va polint, i aquest equip farà parlar fins a final de temporada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.