• Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 9/feb/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre podem recórrer al ric refranyer català per poder explicar què ens ha ofert un partit. I aquesta jornada, no hi ha cap que hi escaigui més que aquell que diu: 'No diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat'.

ESCOLTA-HO

Que li ho preguntin al Mieres o al Riera de Cornellà, que han vist com el PHCSC Sant Cugat masculí i l'Olímpyc Floresta els llevaven el triomf en el darrer sospir, sobretot en el cas dels florestans, que van protagonitzar una abraçada multitudinària després d'un gol sobre la botzina d'un dels herois de Can Llobet, Albert Cardona, un Pirata que lidera el vaixell del capità Xaloc Rion.


Però el refrany no sempre ajuda, i el Sant Cugat Esport i la UESC masculina han tastat el sabor més amarg de la dita: els d'Alberto Morales se'ls ha esmunyit la victòria a dos minuts per al final, mentre que els de Mario del Campo ja assaborien un balsàmic triomf quan unes darreres possessions de l'Onyar han sotmès a la realitat més dura del refrany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.