Com ho explicarem als petits?


  • Comparteix:

maurici.benito

Maurici Benito


Publicat: el 4/set/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

En un esport on juguen 15 al camp, es convoquen 23 i s'entrenen 50 jugadors per formar equip, en un esport on cada jugador diposita tota la confiança en el company del costat, en un esport on cap de les accions del joc és una individualitat sinó una cadena d'accions perfectament alineades de diferents jugadors, en un esport on tot l'esforç del grup porta a l'èxit, en un esport on tots ataquen i tots defensen i tots són claus per guanyar metres... Doncs en un esport com aquest, aquest estiu hem patit la marxa de dos grans jugadors del club. Una llàstima que no hagin pogut esperar que els companys i el club assolissin el nivell de Divisió d'Honor que tan a prop tenim.

Sembla que es perdran el moment màgic i únic de portar el club de tota la vida, el que els ha format, el que els ha vist créixer com a persones i jugadors, a la màxima divisió. Es perdran aquells minuts a l'interior del vestidor amb els companys de sempre, els de veritat, abans del partit més important, aquella tornada al vestidor sent ja un club de Divisió Honor i aquella abraçada irrepetible amb els amics de sempre amb el somni ja assolit.

Què podem fer com a club? Nosaltres som i serem un club basat en la formació, en aconseguir que jugadors del nostre planter assoleixin el màxim nivell formatiu i personal. Seguim apostant per tenir els millors tècnics a tots nivells i que aquests es puguin formar, actualitzar i millorar. Seguirem oferint excel·lents condicions per a la millora dels jugadors ampliant i millorant tant els recursos materials com humans.

En allò en què segurament haurem d'insistir en la nostra formació és en el capítol de pertinença al club i amor a uns colors i a uns companys, els quals han crescut com a persones i jugadors amb tots i cadascun d'ells. Insistirem que els èxits del grup són immensament més grans que els personals, insistirem en els nostres petits que els preparem per a jugar en el nostre sènior (femení o masculí) al màxim nivell i insistirem en el fet que els sèniors (femení i masculí) han de ser un exemple per als petits i han d'aconseguir que aquests desitgin arribar al primer equip per poder jugar junts.

Un objectiu del club ha de ser aconseguir que la carrera del jugador no acabi en la competició, que els jugadors s'integrin a la secció de veterans perquè allà seguiran amb els seus companys i amics de sempre i podran seguir gaudint de tot el bo que el rugby els ha aportat en la vida.
Així ho farem!

MAURICI BENITO és president del Club de Rugby Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.