Sant tornem-hi!


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 14/set/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Gespa mullada, parquets lluents i flaire a puro i vermut que tenyeix unes graderies ruixades amb els encegadors rajos de llum del migdia. Esport local, esport de ciutat, però competició entesa amb el mateix rigor i esperit que els que omplen estadis mastodòntics.

. Cadascú amb la seva preferència, cadascú en la seva disciplina, unit per un mateix sentiment: el del cuquet a la panxa quan, als minuts abans del partit, els dubtes emboiren el cap, engarroten els músculs i desdibuixen les opcions d'èxit. Unes possibilitats que, hora i mitja més tard, s'han transformat en una victòria o en una derrota. La cistella una mica més ferida, l'estic desgastat per la intensitat dels cops, la xarxa de la porteria demanant a crits que la canviïn.

I ja ha passat una nova jornada. La primera d'una nova temporada. Un curs que farcirà els diumenges de nou, de gespa mullada, parquets lluents i flaire a puro i vermut. Sant tornem-hi!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.