Quan l'esport va de somnis i sorpreses


  • Comparteix:

alex.fabrega.penina

Alex Fabrega Penina


Publicat: el 23/nov/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Diuen que el que es fa esperar té més valor i això ho ha demostrat el Junior masculí d'hoquei herba aquest cap de setmana.

Fa anys que el conjunt blau-i-negre es va posar un objectiu afegit a la lliga. Guanyar un dels quatre grans, superar un dels quatre totpoderosos. Fa temps semblava una fita impossible, poc després passava a ser difícil però possible i fa poc tothom creia que aquest dia finalment arribaria.
Quan un equip està convençut que una cosa es pot aconseguir, gairebé sempre l'assoleix. El Junior ja pot dir que ha guanyat un equip gran. Els homes de Jorge Dabanch han superat el Club de Campo i des d'ara en endavant ja saben que no hi ha res impossible. Ara tocar somiar en fites més altes.

De somnis impossibles també va la història de l'Handbol Sant Cugat. Aquest any és el matagegants de la Primera Estatal i els vermell-i-negres no paren de donar sorpreses. La d'aquest diumenge té un nom inesperat. Si empatar a l'últim segon davant el líder es èpic, fer-ho amb un gol del porter és apoteòsic. Eloi Gutiérrez en 15 segons ha mantingut amb vida el seu equip, s'ha posat a correr de banda a banda de la pista i ha rebut, sent ell el porter, per marcar i fer embogir el PAV 3 de la Rambla del Celler.

L'esport és màgic perquè s'assoleixen els somnis i perquè les sorpreses de tant en tant donen sentit a la competició...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.